Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پارک علم و فناوری دانشگاه تهران، این پارک در مسیر برگزاری مجموعه کافه پارک‌های خود، کافه فناوری‌های همگرا (NBIC) را با حضور صاحبان ایده، شتاب‌دهنده‌ها، سرمایه‌گذاران و علاقه‌مندان به حوزه فناوری‌های همگرا و با هدف شناسایی نهادها، شرکت‌ها و سایر دست‌اندرکاران حوزه فناوری‌های همگرا در ایران، شناسایی فرصت‎ها و چالش‌های موجود در حوزه فناوری‌های همگرا (NBIC)،شناسایی استارت‌آپ‌های حوزه فناوری‌های همگرا و فراهم آوردن محیطی برای معرفی استارت‌آپ‌های برتر دنیا در این حوزه برگزار کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
سخنرانی و بیان مطالب حوزه فناوری های همگرا توسط صاحب نظران این حوزه و پرسش و پاسخ و گفتگو شرکت کنندگان حول فناوری همگرا محور اصلی این کافه بود.  
رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران در کافه پارک با موضوع فناوری‌های همگرا ( NBIC) گفت: پارک علم و فناوری دانشگاه تهران برنامه‌های متفاوتی در جهت تبدیل ایده به کسب و کار دارد که شامل جوانه، رویش، شکوفایی است و در نهایت به کسب‌وکار ختم می‌شود، اینها دستورالعمل‌هایی است که مسیر  این تبدیل را شناسایی می‌کند.

عباس زارعی هنزکی بیان کرد: کافه NBIC قرار است شروع فرآیندی باشد با حضور صاحبنظران این حوزه در جهت شناسایی مسائل و کم و کاستی‌های آن و با نگاه استارتاپی در فضای حمایتی پارک علم و فناوری دانشگاه تهران به کل آنها پرداخته شود.
رئیس مرکز راهبردی فناوری‌های همگرا نیز در این رویداد، با اشاره به کلیات حوزه فناوری‌های همگرا و ارائه زیر شاخه‌ها و نقش آن در اقتصاد گفت: تعریف ما از همگرایی‌های متفاوت ادغام فناوری‌های متفاوت است که غالبا خود را در قالب محصول نشان می‌دهد، تقریبا تمامی مفاهیمی که در انقلاب صنعتی چهارم نظیر ربات هوشمند، ذخیره‌سازی‌های متفاوت، اینترنت اشیا مطرح می‌شود از نوع فناوری‌های همگرا است.
علی محمد سلطانی افزود: کشور ما در سه بخش می تواند از فناوری های همگرا بهره گیرد که بخش اول تشکیل گروه ها و تیم های تحقیقاتی این حوزه است تا بتوانیم به دستاوردهای تحقیقاتی خوبی در این زمینه برسیم، بخش دوم می تواند وارد کردن محصولات این تحقیقات و تولید فناوری ها به بازار و صنعت و بهره گیری اقتصادی از آن باشد و بخش سوم بهره گیری از توان خود در تلفیق با محصولات این حوزه در دنیا برای رفع مشکلات و چالش های بزرگ و کوچک داخلی است.
همچنین مجید نیلی احمد آبادی، دبیر ستاد علوم و فناوری های شناختی در کافه پارک با موضوع کافه فناوری های همگرا در حوزه علوم شناختی در این کافه گفت: حوزه شناختی حوزه میان و فرا رشته ای  است که برای تلفیق آن با حوزه های دیگر نیاز به متخصصان آن حوزه دارد، حوزه شناختی از جنس علوم تک رشته ای نیست بلکه خود جزیی از علوم همگرا است، در کشور ما نیز برنامه های کلانی از شهریور ماه مانند ارتقاء سرمایه شناختی جامعه ایرانی، ارتقاء توان شناختی افرادی که به دلایل مختلف توانمندی های شناختی آنها کاهش یافته است، ارزیابی شناختی به این معنا که قابلیت های شناختی افراد در سنین و شرایط مختلف شناسایی شود، آغاز شده است.

وی اظهارداشت: تمامی این موارد در راستای بهتر شدن توجه، تمرکز، تفکر و تصمیم گیری انسان صورت می گیرد، تغییر نگاه مردم برطرف کننده بسیاری از چالش ها و مشکلات موجود است، در کشور مشکلات بزرگی مانند مساله برق وجود دارد. تغییر نگاه مردم در زمینه مصرف برق راه حل بسیار مناسب تری به جای احداث نیروگاه جدید است، برای تولید محصولاتی که بتواند ماندگاری و مارکت خوبی داشته باشد باید به روز بود و به روز بودن بدون همگرا شدن با حوزه شناختی صورت نخواهد گرفت.
رضا رستمی، رئیس پژوهشکده علوم همگرای دانشگاه تهران در کافه پارک با موضوع کافه فناوری های همگرا (NBIC)در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران نیز گفت: تمدن هایی که به دنبال انقلاب های جدید صنعتی، کشاورزی، آی تی و به طور کلی زندگی هستند بدون بهره گیری از این حوزه نمی توانند به آن دست یابند همه دانش بشر طی هزاران سال جمع شده است و می خواهد راه و پنجره جدیدی باز کند تا  انقلاب های جدید و شکوفا شدن توانمندی های انسانی و رسیدن به ابر انسانی را منجر شود. هدف این همگرایی در نهایت، ارتقاء عملکرد انسانی است.

وی همچنین زمینه های دارویی و درمانی، اندام مصنوعی و ربات های هوشمند را به عنوان فرصت های موجود در کشور در حوزه فناوری های همگرا بیان کرد.
فاطمه صداقت فر، معاون مرکز نوآوری و کارآفرینی پارک علم و فناوری دانشگاه تهران در کافه پارک فناوری های همگرا با اشاره به برگزاری کافه پارک‌ که به بررسی چالش‌ها و مسائل روز دنیا می‌پردازد تا بتواند به درستی مشکلات فناوری روز را ارزیابی کند گفت:  فناوری «همگرا» با هدف توسعه بین رشته‌ای و فرا رشته‌ای حوزه‌های علوم شناختی، فناوری نانو، علوم زیستی و فناوری اطلاعات است که باعث ایجاد محصولات جدیدی شامل علوم شناختی انسانی و ارتباط انسان‌ها و افزایش توانایی‌های آنها شده است. از خصوصیات برجسته فناوری «همگرا» می‌توانیم به تکنولوژی، دانش و نیازهای روز آن و درصد خروجی‌های آن‌ها علاوه بر جنبه رقابت پذیری و ایجاد نگرش جدید به فناوری و نوآوری‌ها اشاره کنیم.

برچسب‌ها دانشگاه تهران پارک علم و فناوری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دانشگاه تهران پارک علم و فناوری دانشگاه تهران پارک علم و فناوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۴۶۲۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روایت رسانه عبری از پیامدهای منفی اعتراضات دانشجویی

یک رسانه عبری زبان اعتراف کرد، اعتراضات ضد اسرائیلی دانشگاه‌ها اولین نتایج منفی خود برای اسرائیل به همراه آورد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه عبری خبرگزاری تسنیم، روزنامه عبری زبان کالکالیست در گزارشی در این رابطه اعتراف کرد، اعتراضات ضد اسرائیلی دانشجویان گرچه تا به امروز باعث تحریم‌های آکادمیک نشده اما زیان‌های آن برای اسرائیل با توقف سرمایه گذاری‌های علمی آغاز شده است.

شاهار ایلان نویسنده این گزارش آورده است، مبارزات آکادمیک در حال انجام در ایالات متحده و اروپا به طور کلی به شکل اعتراض و نیز تحریم‌های سری و مخفی انجام گرفته اما این نگرانی بزرگ وجود دارد که به تدریج شکل رسمی به خود گرفته و دانشگاه‌های بزرگ و معتبر نیز به آن بپیوندند.

این رسانه در ادامه خبر داد، خطر دیگر آن است که بسیاری از متفکران و مغزهای این دانشگاه‌ها که نخبگان حاکم و آتی آمریکا را تشکیل خواهند داد، موضع خود در در قبال اسرائیل در آینده با توجه به مواضع فعلی خود اتخاذ کنند.

در بخش دیگری از این نوشتار آمده است: به رغم تظاهرات خشونت آمیز و ضد سامی به وقوع پیوسته در دانشگاه‌های آمریکا، کابوس بزرگتری که انتظار اساتید برجسته دانشگاه‌ها و بخش علمی اسرائیل را می‌کشد، عدم سرمایه گذاری دانشگاه‌های معتبر و سازمان‌های علمی بزرگ در فعالیت‌های علمی در اسرائیل است، گرچه هنوز این امر عملی نشده است اما شاهد موارد بسیار زیادی از تحریم‌های غیر رسمی در کنفرانس‌ها و نیز نشریات هستیم.

کالکالیست به اقداماتی همچون لغو توافقنامه همکاری دانشگاه اسلو، متروپولیتن نروژ و دانشگاه تورینو اشاره می‌کند و ادعا می‌کند در حال حاضر این اقدامات فردی بوده و جنبه همه گیری را بین دانشگاه‌ها نگرفته است گرچه اگر یکی از دانشگاه‌های معتبر و بزرگ قرار است دست به اقدام مشابهی بزند احتمالا این دانشگاه اروپایی بوده و کار از ایالات متحده آغاز نخواهد شد، ولی به هر شکل اگر یکی از موسسات دست به این کار بزند این سد روانی شکسته شده و سونامی از تحریم گریبان دانشگاه‌ها و مراکز علمی اسرائیل را خواهدگرفت.

رئیس سابق دانشگاه تخینون اسرائیل در این رابطه به این رسانه می‌گوید: خطر بزرگ دیگری هم در پی این اعتراضات، اسرائیل را تهدید می‌کند و آن اینکه بسیاری از تظاهر کنندگان معترض به اسرائیل از دانشجویان نخبه آمریکایی محسوب می‌شوند که به طور حتم در یک یا دو دهه آینده جزو نخبگان حاکم در کشور خواهند بود و این نگرانی وجود دارد که مواضع آنها نسبت به اسرائیل بر مواضع دولت آمریکا در آن زمان هم علیه تل‌آویو تاثیر گذار باشد.

این رسانه همچنین خبر داد وزیر آموزش عالی رژیم صهیونیستی بودجه‌ای را برای مقابله با جریان ضد اسرائیلی در دانشگاه‌های آمریکا و اروپا اختصاص داده و قرار است برنامه‌ای با مشارکت چند وزارت اسرائیلی برای مقابل به آن تدارک دیده شود.

اعزام 5 بالگرد اسرائیلی به غزه برای انتقال نظامیان مجروحاعتراضات ضد اسرائیلی به دانشگاه برلین کشیده شدبایدن: دانشگاه‌ جای یهودی‌ستیزی نیست

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • روایت رسانه عبری از پیامدهای منفی اعتراضات دانشجویی
  • کسب رتبه ۱۴ دانشگاه مازندران در بخش آموزش در میان دانشگاه‌های کشور
  • باید ضمانت نامه‌های بانکی شرکت‌های دانش بنیان تسهیل شود/بودجه اندک در مقایسه با دانشگاه‌ها
  • توافق‌نامه‌ای برای حمایت از صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان
  • ثبت ۱۶۸ هزار و ۶۷۳ طرح تحقیقاتی در حوزه سلامت/ راه اندازی ۱۱۴ مرکز رشد فناوری سلامت
  • بررسی ورود صنایع بزرگ به حوزه استارت‌آپی کشور در رویداد استیج اینوتکس ۲۰۲۴
  • تپش دانش بومی در قلب خودروی ایرانی
  • جایزه یک میلیارد تومانی برای ۱۰۰ استاد منتحب شاگردپرور
  • جایزه یک میلیارد تومانی شیخ مفید به ۱۰۰ استاد منتخب شاگردپرور اعطا شد
  • برای نخبگان در حوزه‌های مختلف مسیر ویژه‌ای باز خواهیم کرد